Αρχική Εκδηλώσεις - Ομιλίες Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου
Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υλοποιεί για τρίτη χρονιά την καινοτόμα εκπαιδευτική δράση Teachers4Europe μέσω της οποίας επιμορφώνει εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων δημιουργείται ένα ανθρώπινο δίκτυο εκπαιδευτικών που θα έχουν την απαιτούμενη γνώση και ικανότητα να κοινωνούν στους μαθητές τους με τον κατάλληλο τρόπο τις πτυχές των θεμάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα, τις εξελίξεις και τις προοπτικές στην ΕΕ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο, το Europe Direct πραγματοποίησε τρίωρο σεμινάριο με εισηγητές τους Ανδρονίκη Τζομάκα και Δρ Νικόλαο Λυμούρη.

Ο Δρ Λυμούρης, ερευνητής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του London School of Economics (LSE), και μέλος της Ομάδας ανεξαρτήτων εμπειρογνωμόνων «Team Europe» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρουσίασε τις αρχές, τους σκοπούς, τις αξίες και τις σύγχρονες εξελίξεις στην ΕΕ.

Την παραπάνω επιμόρφωση παρακολούθησαν συνολικά 25 εκπαιδευτικοί καθώς και εκπρόσωποι του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

Για περισσότερες πληροφορίες: Europe Direct Ναυπλίου

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Dr Nikolaos Lymouris, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting. Hosted by Free Web Hosting